Kategóriák

EW Aura paróka

144 000,00 Ft
Adóval együtt

Aura ******DD

Az Ellen Wille Hair Society osztályából az Aura paróka vonzó, és kifinomult. Ez a vágás egyszerű, és klasszikus, mégis rendkívül modern, és divatos. Próbálja ki ezt a szuper természetes parókát, amelyet mindig is akart.

szín

Aura ******DD

Az Ellen Wille Hair Society osztályából az Aura paróka vonzó, és kifinomult. Ez a vágás egyszerű, és klasszikus, mégis rendkívül modern, és divatos. Próbálja ki ezt a szuper természetes parókát, amelyet mindig is akart.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Hair Society

Tipus

Paróka

Minőség

******DD

Méret

Átlagos: 58 – 60 cm

Tépőzáras:

Állítható méret

Súly

46 g 

Kialakítás

MONOFILAMENT ÉS WEFTED

A teljes koronafelület monofilből áll - egy olyan hálóból, amely fejbőr szerű, ezért láthatatlannak tűnik, és ahol a hajat finoman megmunkálva külön-külön szövik. A paróka fennmaradó része főleg egy wefted sapkából áll, amelyben a hajat művészileg varrják finom pamutszalagokra. A wefted nagyon jól alkalmazkodik a fej alakjához, és nagyon jó légáramlással rendelkezik. A jól látható korona területén a kézzel készített monofil különleges természetességet biztosít.

 

Kialakítás

Extended Lace front

bővített csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól illeszkedik, és alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést és biztonságot biztosítva az alapnál. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Frufru hosszúság

8-9 cm

Korona hosszúság

6-7 cm

Oldal hosszúság

5-6 cm

Hát hosszúság

4-5 cm

Színek:

espresso mix, chocolate mix, hazelnut mix, mocca mix, tobacco rooted, darksand mix, sand mix, lightcaramel rooted, lighthoney mix, champagne rooted, salt/pepper mix, smoke mix, pearl mix, snow mix

A képen látható szín:

champagne rooted

Formázás:

Nem szükséges, mosás után sem.

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

*A BELLE MADAME SAMPON (5060) egy kiváló sampon, a gyengéd, és alapos tisztításhoz. Puhaságot, és egészséges fényt ad. A haj könnyen fésülhetővé válik, és a BELLE MADAME BALSAM segítségével tökéletesen előkészíti a hajat további ápoláshoz.

HATÁS

Tápláló sampon. Frissességet biztosít, és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Puhaságot, és fényt ad a hajnak.

 

*A BELLE MADAME BALM  (5061)egy jojobaolajat tartalmazó védő, és tápláló hatást kelt a szintetikus haj szerkezetére. A haj azonnal kisimul, selymessé és könnyen fésülhetővé válik. Ezen túlmenően a BALSAM antisztatikus hatással is rendelkezik.

HATÁS

Tápláló balzsam. Antisztatikus. Kisimítja a haj szerkezetét, és hidratálja a hajat.

 

*A BELLE MADAME HAIR SHINE (5063) egy fényt adó, és hajformázó spray B5 provitaminnal emberi, és szintetikus hajra egyaránt. Hidratálja, és optimális UV-védelmet biztosít anélkül, hogy túlterhelné a hajat. A HAIR SHINE-t ideális esetben minden nap kell alkalmazni a tökéletes végeredmény érdekében.

HATÁS

Fényt adó fokozó, és hajformázó spray UV-védelemmel.

 

*A BELLE MADAME HAJSPRAY (5062) egy hajspray, amely biztonságos és tökéletes tartást biztosít minden alternatív frizura számára. Természetes fényt ad mind az emberi, mind a szintetikus hajnak.

HATÁS

Hajlakk a tökéletes tartásért, és természetes fényért.

.

 

Aura ******DD

The Aura from the Award Winning Hair Society collection by Ellen Wille is all about class and sophistication. It is shown in colour champagne.This cut is simple and classic yet extremely modern and fashion forward. Try the hairstyle you've always wanted with this super natural wig. You can also wear it soft or add styling products to make it edgy.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Aura