Kategóriák

EW Movie paróka

61 200,00 Ft
Adóval együtt

Movie **DD

A Movie az Ellen Wille Perucci kollekciójából. A Movie klasszikus, hullámos kifinomult paróka, nagyon csinos, nőies megjelenés, és nagyon természetes.

szín

Movie **DD

A Movie az Ellen Wille Perucci kollekciójából. A Movie klasszikus, hullámos kifinomult paróka, nagyon csinos, nőies megjelenés, és nagyon természetes.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Perucci

Tipus

Paróka

Minőség

**DD

Méret

Átlagos: 54 – 57 cm

Állítható méret:

Tépőzáras  (2 – 4 cm)

Súly

141 g 

Kialakítás **

INCLUDING MONO – CROWN

Az ilyen típusú sapka csodálatosan természetes koronával vagy „forgóval” rendelkezik, ahol minden hajszál külön-külön van szőve. Ez a terület minden modellnél változik, a stílustól függően, általában kerek, vagy hosszúkás. A paróka különösen természetesnek tűnik, főleg azokon a területeken, ahol a mono látható, mivel úgy tűnik, hogy a parókaszövés közvetlenül a saját fejbőréből nő ki, pont úgy, mint a természetes hajnövekedés. A paróka fennmaradó része egy szövet (wefted) sapkából áll, amelyben a hajat finom pamutszalagokra varrják. A wefted sapkák nagyon jól alkalmazkodnak a fej alakjához, és lehetővé teszik a levegő keringését, a szellőzést.

Kialakítás DD

Extended Lace Front

bővített csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól illeszkedik, és alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést és biztonságot biztosítva az alapnál. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Frufru hosszúság

12-13 cm

Korona hosszúság

16-17 cm

Oldal hosszúság

10-11 cm

Hát hosszúság

5-6 cm

Színek:

espresso mix, chocolate rooted, mocca rooted, tobacco mix, lightbernstein rooted, lighthoney rooted, sandyblonde rooted, champagne rooted, auburn rooted, cinnamon rooted

A képen látható szín:

tobacco mix

Formázás:

Nem szükséges, mosás után sem.

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

Movie **DD

Movie by Ellen Wille is a wavy short bob wig with perfectly placed highlights. It is shown in colour Tobacco mix. This model has a lace front. This guarantees an absolutely natural hairline. This short, sassy style features a premium synthetic fiber and a monofilmanet crown for extra volume. The Movie in synthetic fiber retains its style even through washing and requires much less maintenance than Human Hair or High-Heat fibers. The open wefted cap is designed to allow air to flow through, keeping your wig light and cool all day. The cap is crafted from breathable materials selected for their softness for maximum comfort. This wig is secured by smooth velcro straps which adjust up to one one inch (2.5cm) in either direction to achieve a more comfortable and secure fit.It is pre-styled and ready-to-wear out of the box.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Movie