Kategóriák

EW Lemon pótaj

14 000,00 Ft
Adóval együtt

Lemon

Az Ellen Wille által készített Lemon nemcsak a frufru, hanem a pajesz növelésével ad hozzá a stílusához, és tökéletesen illeszkedik a saját hajához. 

szín

Lemon

Az Ellen Wille által készített Lemon nemcsak a frufru, hanem a pajesz növelésével ad hozzá a stílusához, és tökéletesen illeszkedik a saját hajához. Ha új megjelenést akar kipróbálni, vagy ha csak extra mennyiséget szeretne a béren kívüli számára, ez a darab tökéletes. A haj hossza 15 – 25 cm. A kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében egyszerűen csak rögzítse a nyomásérzékeny kapcsokat a saját hajához. Ez a póthajdarab hőbarát szintetikus szálból készül, amely a karbantartást rendkívül egyszerűvé teszi. A Lemon az Ellen Wille Power Pieces kollekció része.

 

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

POWER PIECES

Tipus

Póthaj

Méret

15 - 25 cm

Súly

39 g 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Színek:

black, dark brown, medium brown, light brown, nut brown, dark blonde, natural blonde, ginger blonde, gold blonde, light blonde, platinum blonde,

A képen látható szín:

nut brown

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát, póthajat száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész, és magas hőmérséklettől mentes helyen.

 

                  

 

Lemon

Lemon by Ellen Wille not only adds a funky fringe to your style, but it also has wisps at the side of the fringe, so it can integrate with your own hair perfectly. If you are wanting to try a new look, or if you just want some extra volume for your fringe, this piece is perfect. The hair measures 6" - 10" in length. Simply attach the pressure sensitive clips to your own hair for a comfortable and secure fit. This hair piece is made out of heat friendly synthetic fiber that makes maintenance super easy. Lemon is part of the Ellen Wille Power Pieces Collection.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Lemon