Kategóriák

EW Syntetic Hair Balm 200 ml

2 900,00 Ft
Adóval együtt

SYNTHETIC HAIR BALM

Ez az Ellen Wille speciális, szintetikus parókabalzsam kifejezetten a parókának gondozására készült, és növeli annak az élettartamát.

SYNTHETIC HAIR BALM

Ez az Ellen Wille speciális, szintetikus parókabalzsam kifejezetten a parókának gondozására készült, és növeli annak az élettartamát.

Textúrája gondoskodik a hajszálakról, mivel revitalizálja, és puha és fényes marad. Értékelni fogja, milyen puhának érzi magát a parókája a parókabalzsam használata után!

Ez a szintetikus balzsam az Ellen Wille Hairpower ápolási termékek gyűjteményéből származik. Finoman illatos balzsam, friss és nagyon finom illattal. Tökéletes, mivel nem túl tolakodó.

Hogyan tudom használni?

Miután a samponnal előkészítette (megmosta) a parókáját / póthaját, adjon hozzá néhány csepp Hairpower balzsamot egy tál / mosogató / lavor langyos vízhez. Hagyja kb. 10 percig ázni az oldatban. 10 perc elteltével öblítse ki a terméket, amíg a víz tiszta nem lesz.

Ne tekerje, és ne csavarja meg a parókát / a póthaját. Ne felejtse el sem, hogy ne fésülje vagy kefélje a parókáját, amikor nedves. Ezután óvatos rázogatással eltávolítatja a felesleges vizet a paróka- / póthajdarab- ból, és hagyja megszáradni a parókaállványon, fejen.

 

Palack mérete: 200ml

Mennyiség: 1 db, 

 

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Accessories

Tipus

Synthetic Hair Balm

Méret - mennyiség

200 ml

Mennyiség

1 db

 

                  

 

SYNTHETIC HAIR BALM

This special synthetic wig balm from Ellen Wille is specially made to take care of your wig and will increase its life span.

Its texture looks after the hair fibre by revitalising it and leaving it soft and shiny. You will appreciate how soft your wig feels after using the wig balm!

Balm