Kategóriák

PrestaShop
Rightservices
Szintetikus haj -

Szintetikus haj -

A szintetikus parókák kiváló minőségű szintetikus szálakból készülnek, és a modern technológiának köszönhetően gyakorlatilag nem különböztethetők meg az emberi hajtól.

 

A szintetikus parókák meghatározó előnye, hogy a karbantartási igénye viszonylag csekély, és az előformázott frizura, és a haj textúrája (göndör, egyenes stb.) megmarad minden hajmosás után. Az időigényes stílus készítés elmarad. Ezenkívül a szintetikus hajból készült parókák a frizurák és a színek széles választékában kaphatók.

 

Annak érdekében, hogy a paróka hosszú ideig megőrizze formáját és selymes fényét, a speciális ápoló sorozat megfelelő használata rendkívül fontos. A szintetikus hajra vonatkozó részletes kezelési utasítások segítenek.

 

A szintetikus haj előnyei röviden:

 

Könnyen kezelhető

Azonnal viselhető: a parókák előre vannak vágva, és formázva

Nagyon nagy a frizura, és színválaszték

Nincs időigényes hajformázás a mosáoks után

Alacsony költségű

VIGYÁZAT! A szintetikus haj nem tolerálja a meleget. Ezért kerülni kell a hőhatásokat. Vigyázzon a sütő kinyitásakor, és kerülje a forrásban lévő vízgőzzel való érintkezését. Ne használjon hajszárítót vagy hajsütőt.

The synthetic wigs are made of high quality synthetic fibre and are virtually indistinguishable from human hair, thanks to modern technology.

The decisive advantage of synthetic wigs is the aspect that the maintenance effort is comparatively small and the preformed hairstyle and hair texture ( curly, straight etc.) is retained after each hair wash. A time-consuming styling is omitted. In addition, wigs made from synthetic hair are available in a large choice of hairytsyles and colours.

In order that the wig retain its shape and its silky shine for a long time, proper care with the Special Care Series is extremely important. The detailed care instructions for synthetic hair will help you.

Benefits of synthetic hair at one glance:

Easy care

Ready-to- Wear: wigs are pre-cut and pre-styled

Very large hair style and color selection

No time-consuming styling after every wash

Low Cost

CAUTION! Synthetic hair does not tolerate heat. Thus, any exposure to heat should be avoided. Caution when opening an oven and avoid getting in contact with steam from boiling water. Do not use hair dryer or curling iron.

Subcategories

Aktív szűrők