Kategóriák

PrestaShop
Rightservices

Szállítás és visszaküldés

A csomagokat, ha utánvéttel kéri általában 1 – 3 napon belül küldjük Önnek. Ha az Ön által rendelt termék (szín, méret, mennyiség) nincs raktáron, akkor a gyártótól a lehető legrövidebb időn belül megrendeljük. Amint a gyártótól beérkezik az áru, úgy azt a lehető legrövidebb időn belül küldjük Önnek. Ha Ön előre utalással fizet a fizetés kézhezvételétől számított 1 - 3 napon belül kerülnek kiküldésre az Express One Csomagszállítóval. A cég jellemzően az átvételt követő napon kézbesít. A küldemény feladásakor emailben küldünk Önnek egy követési számot, amelynek a segítségével tájékozódhat a küldeménye helyzetéről.

A szállítási díjak tartalmazzák a kezelési és csomagolási díjakat, valamint a postaköltségeket. A szállítási díjak az un. átlagos csomagokra vonatkoznak. Az egy személytől beérkezett két külön megrendelést, külön kezeljük, és mindegyikre a szállítási díjakat kell alkalmazni. A csomagot saját felelősségére küldjük, de különös gondot fordítunk a törékeny tárgyak védelmére.

A dobozok megfelelően méretezettek, és a tárgyak jól védettek.

Szállítás

Webáruházunk kizárólag Magyarország területére vállal szállítást.   

Személyes átvétel: a megrendelés átvehető a Paróka Szalon H-6000 Kecskemét, Frangepán sétány 1 sz. alatt, nyitva tartási időben (hétfő-péntek 9-18 óráig).

Házhoz szállítás: Az Express One Futárszolgálat szolgáltatásával, a munkarendje szerint

  (kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között várható)                

 

Költségek:

személyes átvétel esetén       - nincs szállítási költség

utánvételes szállítás esetén  - súlytól és értéktől függően változhat , de minimum 1750,-Ft

                                                       (2kg-ig, 100.000,-Ft értékig)

postai szállítás                           - 1100.-Ft  előre utalás esetén                       

                                               Fizetés

házhoz szállítás esetén:         utánvétel (készpénz, a futároknál általában lehet bankkártyával is fizetni)

                                                   előre utalás bankszámlára

 

személyes átvétel esetén:   készpénz, bankkártya, hitelkártya (amit a kártya terminál elfogad)

Elállási jog

Az Europai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014.(II.26) Kormány rendelet szabályozása értelmében Vásárló a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, a megrendelt terméket visszaküldheti. Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetén a rendelés bolti átvételének időpontja, házhoz szállítás esetén a szállítótól való (futártól) átvétel időpontja.

Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli, de Eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő anyagi kár megtérítését. Vásárló nem élhet elállási jogával, romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék esetén, olyan zárt csomagolású termék esetén, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okból az átvételt követő felbontás után nem küldhető vissza, vagy jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékekkel.

A rendeléstől való elállást Vásárlónak minden esetben írásban kell jelezni a webáruház elérhetőségeinek valamelyikén. Kereskedő az áru ellenértékét a visszaküldött csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül visszajuttatja Vásárlónak.