Kategóriák

EW Cascade paróka

550 000,00 Ft
Adóval együtt

Cascade ******D

Nőies vágás, elegáns vonalakkal. Divatosan rétegezett, elegáns, tündéri, elragadó. Pillantás diadala. Tiszta öröm.

szín

Cascade ******D

Nőies vágás, elegáns vonalakkal. Divatosan rétegezett, elegáns, tündéri, elragadó. Pillantás diadala. Tiszta öröm.


színek: espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate rooted, mocca rooted, bernstein mix, sandyblonde rooted, champagne rooted


Hosszú fényűzés, könnyű, laza hullámokkal, amelyek lágyak, szelídek. 100% Remy emberi hajjal készül, amely a legjobb minőségű emberi haj, amelyet valódi haj parókákhoz használnak. Bámulatosan puha a bőrnek, és még biztonságosabb illeszkedést biztosítva, további poliuretán csíkokat adtak hozzá a koronához, a fülfülekhez és a háthoz.


Szállítási idő 1 – 3 nap.Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 napFontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.
A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó


Ellen Wille


Kollekció


Pure Power Human Hair


Tipus


Paróka


Minőség


******D


Méret


Átlagos: 58 – 60 cm


Tépőzáras:


Állítható méret


Súly


150 g 


Kialakítás


Monofilament, 100% handmade


MONOFILAMENT + 100% kézimunka


A legjobb a kézműves luxusban! A 100% -ban kézzel készített paróka a maximális természetességet nyújtja. A sapka koronáján levő minden egyes haj külön-külön kerül beillesztésre szálanként - egy szövethálón, amely valódinak, természetesnek tűnik. A haj másik részét finom tüllre fonják. Könnyű, akár pihetoll, elképesztő szintű kényelemmel, ezek a parókák szinte megkülönböztethetetlen a viselő személy hajától.


Kialakítás


Lace front


A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést, és biztonságot biztosítva a gyökereknél. A parókákat úgy tervezték, hogy lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.


Haj típus

HUMAN HAIR, legmagasabb minőségű Remy emberi haj


Ragyogóan fényes, tartóssággal és szilárdsággal bíró Remy Hair kiváló minőségű haj, amelyet különös gondossággal választottak ki, és ellenőriztek. A hajat az egyes haj növekedésének irányában csomózzák, ami a kész parókának szép és természetes felületet ad. A Remy Hair csodálatos ragyogással rendelkezik, rendkívül természetes és könnyen ápolható.


Frufru hosszúság


20-21 cm


Korona hosszúság


30-31 cm


Oldal hosszúság


28-29 cm


Hát hosszúság


34-35 cm


Színek:


espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, hotchocolate mix mocca rooted, bernstein mix, sandyblonde rooted, champagne rooted


A képen látható szín:


darkchocolate mix, sandyblonde rooted


Formázás:


Szükséges, mosás után is.


Ápolás


Mosás előtt fésülje ki a hajat egy kefével, ritka fésűvel, lekerekített sörtékkel, és óvatosan távolítsa el a csomókat. Ha bármilyen emberi hajformázó termék maradt a hajban, a paróka sampon önmagában feloldja azokat a következő mosás során.


Nedvesítse meg az emberi haj parókát vagy a póthajat, langyos víz alatt, esés irányában - a gyökerektől a végekig - tartva. Kérjük, ne tegye a modellt vízfürdőbe.


Vegyünk egy mogyoró méretű Ellen Wille emberi haj sampont, és óvatosan dörzsölje be a gyökerektől a végekig. Kérjük, ne gyakoroljon erős nyomást, amikor masszírozza.


Az Ellen Wille emberi haj sampont alaposan öblítse át tiszta víz alatt, hogy ne maradjon sampon maradék.


Végezzen el egy második kezelést Ellen Wille emberi hajbalzsammal. Vegyen fel egy adag balzsamot, nagyjából egy mogyorónyit, és óvatosan húzza vissza az alaptól a végek felé.


Az emberi hajat másodszor is alaposan öblítse le tiszta, folyó víz alatt. Óvatosan szárazra törölje le a törülközővel. Kérjük, ne dörzsölje vagy csavarja erősen.


A kezelés minden negyedik alkalommal a balzsam helyett használja az Ellen Wille emberi haj intenzív helyreállító maszkot. Ez regenerálja a hajat és nedvességet ad. Hagyja, hogy a helyreállító maszkot 10 percig hatni. Ezután öblítse le a hajat langyos vízzel, és óvatosan mossa le.


A speciális parókaállvány vagy fej ideális az emberi hajmodell szárításához. Ezután a póthajat, vagy a parókát stílus szerint formázhatja.


Egy másik gondozási tipp a szakértőtől


Ha kevés az idő: Egyszerűen adjon be néhány fújást spray-t az Ellen Wille Care'n Repair-re a még mindig nedves hajra, és ne mossa ki utána. A javítóhatású spray gondozza, és hidratálja a hajat, valamint megkönnyíti a fésülést - teljesen öblítés nélkül.


Tárolás


A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.


Árkedvezmény


Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!


Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza


Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:  

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe! 


 

Cascade ******D


Long luxurious, with light waves that can be tamed. The Cascade wig is the ultimate in long, human hair with a fully handmade base. It is made with 100% Remy Human Hair, the best quality of human hair used for real hair wigs. The Remy Hair is exceptionally strong yet soft, shiny and less likely to tangle because the cuticle is still intact and aligned.

Delivery time 1 - 3 days.


If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer


Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.


This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.


Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.


Cascade