Kategóriák

EW Posh paróka

144 000,00 Ft
Adóval együtt

Posh ******DD

A Posh az Ellen Wille Hair Society kollekciójából, ízléses, és klasszikus, rövid bölcs rétegekkel és borzas tincsekkel.

szín

Posh ******DD

A Posh az Ellen Wille Hair Society kollekciójából, ízléses, és klasszikus, rövid bölcs rétegekkel és borzas tincsekkel.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Hair Society

Tipus

Paróka

Minőség

******DD

Méret

Átlagos: 54 – 57 cm

Állítható méret:

Tépőzáras  (2 – 4 cm)

Súly

40 g 

Kialakítás

Monofilament + 100% kézimunka

A legjobb a kézműves luxusban! A 100% -ban kézzel készített paróka a maximális természetességet nyújtja. A sapka koronáján levő minden egyes haj külön-külön kerül beillesztésre szálanként - egy szövethálón, amely valódinak, természetesnek tűnik. A haj másik részét finom tüllre fonják. Könnyű, akár pihetoll, elképesztő szintű kényelemmel, ezek a parókák szinte megkülönböztethetetlenek a viselő személy hajától.

 

Kialakítás

Extended Lace front

bővített csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól illeszkedik, és alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést és biztonságot biztosítva az alapnál. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Frufru hosszúság

8-9 cm

Korona hosszúság

7-8 cm

Oldal hosszúság

7-8 cm

Hát hosszúság

5-6 cm

Színek:

chocolate mix, mocca mix, bernstein rooted, sand mix, champagne mix, salt/pepper mix, smoke mix, pearl mix, snow mix, silver mix

A képen látható szín:

pearl mix

Formázás:

Nem szükséges, mosás után sem.

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

Posh ******DD

The Posh by Ellen Wille is classy and classic with its short wispy layers and feathered fringe. Wear it away from the face with the lace front feature. The looks are varied with this short wig. It is shown in pearl mix.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Posh