Kategóriák

EW West paróka

51 000,00 Ft
Adóval együtt

West **

A West az Ellen Wille Raquel Welch kollekciójából. A West rövid, a fület takaró, tépett rétegekkel, hullámos, frufrus, variálható paróka.

szín

West **

A West az Ellen Wille Raquel Welch kollekciójából. A West rövid, a fület takaró, tépett rétegekkel, hullámos, frufrus, variálható paróka.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Raquel Welch

Tipus

Paróka

Minőség

**

Méret

Átlagos: 54 – 57 cm

Állítható méret:

Tépőzáras  (2 – 4 cm)

Súly

69 g 

Kialakítás **

INCLUDING MONO – CROWN

Az ilyen típusú sapka csodálatosan természetes koronával vagy „forgóval” rendelkezik, ahol minden hajszál külön-külön van szőve. Ez a terület minden modellnél változik, a stílustól függően, általában kerek, vagy hosszúkás. A paróka különösen természetesnek tűnik, főleg azokon a területeken, ahol a mono látható, mivel úgy tűnik, hogy a parókaszövés közvetlenül a saját fejbőréből nő ki, pont úgy, mint a természetes hajnövekedés. A paróka fennmaradó része egy szövet (wefted) sapkából áll, amelyben a hajat finom pamutszalagokra varrják. A wefted sapkák nagyon jól alkalmazkodnak a fej alakjához, és lehetővé teszik a levegő keringését, a szellőzést.

 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Frufru hosszúság

8-9 cm

Korona hosszúság

12-13 cm

Oldal hosszúság

10-19 cm

Hát hosszúság

7-8 cm

Színek:

black/aubergine mix, espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, mocca rooted, bernstein rooted, sandmulti rooted, darksand rooted, sand mix, champagne rooted, hotchilli rooted 

A képen látható szín:

hotchilli rooted

Formázás:

Nem szükséges, mosás után sem.

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

West **

The West wig from the Raquel Welch Urban Styles collection is modern, very stylish and oh so very funky! A short style with choppy layers throughout which can either be tousled up for more volume, or smoothed down for a sleeker look. This stylish wig from Raquel Welch is light and airy, due to the cap construction being created by open wefts. There is also a Monofilament crown which creates the illusion that the hair is growing from your own scalp in that particular area.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

West