Kategóriák

EW Cosmo paróka

590 000,00 Ft
Adóval együtt

Cosmo ******D

Itt az ideje Pureurope-nak

Természetes megjelenés. Kiváló minőség és kényelem.

szín

Cosmo ******D

Itt az ideje Pureurope-nak

Természetes megjelenés. Kiváló minőség és kényelem.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

European Human Hair

PUREROPE

Tipus

Paróka

Minőség

******D

Méret

Átlagos: 54 – 57 cm

Állítható méret:

Tépőzáras  (2 – 4 cm)

Súly

89 g 

Kialakítás ******

Monofilament + 100% kézimunka

A legjobb a kézműves luxusban! A 100% -ban kézzel készített paróka a maximális természetességet nyújtja. A sapka koronáján levő minden egyes haj külön-külön kerül beillesztésre szálanként - egy szövethálón, amely valódinak, természetesnek tűnik. A haj másik részét finom tüllre fonják. Könnyű, akár pihetoll, elképesztő szintű kényelemmel, ezek a parókák szinte megkülönböztethetetlenek a viselő személy hajától.

 

Kialakítás

Lace front   csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést, és biztonságot biztosítva a gyökereknél. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

"Remy Hair Quality"?

 

Remy Hair

Ragyogóan fényes, hosszú élettartam, és nagy szilárdsággal bíró Remy Hair kiváló minőségű haj, amelyet különös gondossággal választottak ki, és ellenőriztek. A hajat az egyes haj szál növekedése irányában csomózzák, ami a kész parókának szép és természetes felületet ad. A Remy Hair csodálatos ragyogással rendelkezik, rendkívül természetes és könnyen kezelhető, formázható.

 

Figyelem: Soha ne kísérelje meg az emberi hajfestéket festeni!

 

Az ízléses, kifinomult, és exkluzív emberi hajmodell ideális azoknak a nőknek, akiknek nagy jelentőséget tulajdonítanak a természetességnek. A természetes esésnek, és az egészséges ragyogásának köszönhetően, olyan emberi haj parókát kínál, amely hihetetlenül kényelmes viselet.

 

Az Ellen Wille emberi haj parókájának gondozásakor olyan emberi hajápolási termékeket ajánlunk, amelyeket kifejezetten az emberi haj parókák, és póthajak igényeihez igazítottak. Ezek a termékek segítenek megőrizni parókájának csodálatos fényét, és kényelmét.

Frufru hosszúság

12-13 cm

Korona hosszúság

20-21 cm

Oldal hosszúság

12-13 cm

Hát hosszúság

12-13 cm

Színek:

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, mocca mix, bernstein mix, sand mix, sandyblonde mix, campagne mix

A képen látható szín:

cocolate mix

Formázás:

Igény szerint göndöríthető, vasalható (140 – 150 C)

Ápolás

Lépésről lépésre az emberi haj tisztításról.

Helyezze az emberi hajból készült parókát, vagy póthajat egy parókatartó fejre. A hajat rögzítse. Kerülje a monofil vagy a csipke elülső résznek a sérülését.

Mosás előtt fésülje ki óvatosan a hajat egy lekerekített sörtéjű kefével, és óvatosan bontsa ki az esetleges csomókat. Ha bármilyen emberi hajformázó termék maradt a hajban, a paróka sampon önmagában oldja ki azokat a következő mosás során.

Most nedvesítse meg az emberi haj parókát, vagy a póthajdarabot folyó, langyos víz alatt tartva, esés (növés) irányában - a gyökerektől a végekig.

 

Kérjük, ne tegye a modellt vízfürdőbe.

 

Vegyen egy mogyoró méretű ellen wille emberi haj sampont, és óvatosan dörzsölje be a gyökerektől a végekig.

Kérjük, ne gyakoroljon túl nagy nyomást, amikor masszíroz.

 

Az ellen wille emberi haj sampont alaposan öblítse ki tiszta víz alatt, amíg nem marad benne sampon maradék.

Végezzen el egy második kezelést ellen wille emberi hajbalzsammal. Vegyen fel egy körülbelül mogyoró mennyiségű balzsamot, és óvatosan kenje az alaptól a végek felé.

Az emberi hajat másodszor alaposan öblítse le tiszta, folyó víz alatt. Óvatosan törölje le szárazra a törülközővel. Kérjük, ne dörzsölje vagy csavarja erősen.

A kezelés minden negyedik alkalommal a balzsam helyett használja az ellen wille emberi haj intenzív helyreállító pakolást. Ez regenerálja a hajat és nedvességet ad. Hagyja, hogy a helyreállító maszk 10 percig hasson. Ezután öblítse le a hajat langyos víz alatt, és óvatosan mossa le.

A speciális parókaállvány vagy fej ideális az emberi hajmodell szárításához. Ezután a póthajdarabot vagy a parókát igénye szerinti stílus szerint formázhatja.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Ha sietnie kell: Egyszerűen adjon le néhány fújás spray-t a wille Care'n Repair-ből a még mindig nedves hajra, és ne mossa ki utána. A javítóhatású spray gondozza, hidratálja a hajat, és megkönnyíti a fésülést - teljesen öblítés nélkül. A speciális parókaállvány vagy fej ideális a Pure Hair modell megszárításához. Ezután a póthajat, vagy a parókát igénye szerinti stílusban formázhatja.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille hajvégápoló folyadék, amely óvatosan bevonja a haj végét, és tartós védelmet nyújt a repedések, törések és a filcesedés ellen. Oszlasson el néhány csepp folyadékot a kezében, és óvatosan vigye fel a hajvégekre. Az Ellen Wille hajvégápoló folyadék alkalmas mindenféle parókára, póthajra.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Ellen Wille PUREUROPE kollekció

Itt az ideje Pureurope-nak

Az ízléses, kifinomult, és exkluzív emberi hajmodell ideális azoknak a nőknek, akiknek fontos, és nagy jelentőséget tulajdonítanak a természetességnek. A természetes esésnek, és az egészséges ragyogásának köszönhetően, olyan emberi haj parókát kínál, amely hihetetlenül kényelmes viselet.

 

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

Cosmo ******D

It's time for Pureurope

Natural Look and Feel. Top Quality and Comfort.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Cosmo