Kategóriák

EW Lena paróka

59 000,00 Ft
Adóval együtt

Lena **D

Az Lena az Ellen Wille egy friss, pimasz, vidám rövidebb megjelenés, az aktív gyerekeknek. A gyerekek ugrálhatnak, futhatnak, szökdécselhetnek vagy foroghatnak, miközben megmarad ez a gyönyörű stílus. 

szín

Lena **D

Az Lena az Ellen Wille egy friss, pimasz, vidám rövidebb megjelenés, az aktív gyerekeknek. A gyerekek ugrálhatnak, futhatnak, szökdécselhetnek vagy foroghatnak, miközben megmarad ez a gyönyörű stílus. A csipke kialakítás az elülső oldalon található, amely természetes megjelenésű hajvonalat hoz létre, és lehetővé teszi a haj formázását az archoz illően. A monofil rész természetes megjelenést biztosít a haj elválasztásakor. A viselésre kész szintetikus haj úgy néz ki, és érzi benne magát, mintha a természetes haja lenne. Az Lena az Ellen Wille Power Kids kollekció része.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Power Kids

Tipus

Paróka

Minőség

**D

Méret

Gyermek: 55 – 58 cm

Állítható méret:

Tépőzáras  (2 – 4 cm)

Súly

68 g 

Kialakítás **

INCLUDING MONO – CROWN

Az ilyen típusú sapka csodálatosan természetes koronával vagy „forgóval” rendelkezik, ahol minden hajszál külön-külön van szőve. Ez a terület minden modellnél változik, a stílustól függően, általában kerek, vagy hosszúkás. A paróka különösen természetesnek tűnik, főleg azokon a területeken, ahol a mono látható, mivel úgy tűnik, hogy a parókaszövés közvetlenül a saját fejbőréből nő ki, pont úgy, mint a természetes hajnövekedés. A paróka fennmaradó része egy szövet (wefted) sapkából áll, amelyben a hajat finom pamutszalagokra varrják. A wefted sapkák nagyon jól alkalmazkodnak a fej alakjához, és lehetővé teszik a levegő keringését, a szellőzést.

 

Kialakítás D

Lace Front - csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól illeszkedik, és alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést és biztonságot biztosítva az alapnál. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Frufru hosszúság

6-7 cm

Korona hosszúság

7-8 cm

Oldal hosszúság

6-7 cm

Hát hosszúság

4-5 cm

Színek:

chocolatebrown, middlebrown, darkblonde, middleblonde, naturalblonde, beigeblonde

A képen látható szín:

middlebrown

Formázás:

Nem szükséges, mosás után sem.

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A száradás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

Lena **D

Lena by Ellen Wille is a fresh, cheeky, cheerful shorter look for active kids. This wig is fun and easy to style with your fingertips and a little bit of shaping creme . Kids can run, hop or skip whilst maintaining this beautiful style. The design features a lace front which creates a natural-looking hairline and allows for styling the hair off the face. The monofilament crown allows for added realism. The ready-to-wear synthetic hair looks and feels like natural hair. Lena is part of the Ellen Wille Power Kids Collection.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Lena