Kategóriák

EW Real tupé

155 000,00 Ft
Adóval együtt

Real ****D

Az Ellen Wille által készített Real, a Hair Topper kollekció része, egy könnyű felső darab, amelyet arra terveztek, hogy beleolvadjon, illeszkedjen a saját hajához. 

szín

Real ****D

Az Ellen Wille által készített Real, a Hair Topper kollekció része, egy könnyű felső darab, amelyet arra terveztek, hogy beleolvadjon, illeszkedjen a saját hajához. Ennek célja az, hogy fedettséget, és mennyiséget biztosítson azoknak a nőknek, akik hajhullás miatt hajhiányuk van a fejtetőn, homlokon. Ennek a minőségi tupénak, egy csipke elülső része van, amely természetes megjelenést biztosít.

Ez a tupé, négy egyszerűen használható clip csattal rendelkezik az alapon, és biztonságos rögzítési módszert kínál. A szintetikus szálból készült haj természetes hajnak néz ki és úgy is érzi magát vele, és mindig elegáns marad. A Toppers egy egyszerű, csináld magad alkalmazás. Könnyen ki,- és becsukhatók, és stílusukkal bármilyen megjelenést megteremthetnek.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Prime Power

Tipus

Paróka

Minőség

****D

Méret

13 x 16 cm

Haj méret:

14 x 20 cm

Súly

99 g 

Kialakítás ****

MONOFILAMENT ÉS WEFTED

A teljes koronafelület monofilből áll - egy olyan hálóból, amely a fejbőr utánzatú, így láthatatlannak tűnik, és ahol a hajat finoman megmunkálva külön-külön egyesével szövik be. A paróka fennmaradó rész pedig főleg egy szövet sapkából áll, amelyben a hajat művészi módon varrják a finom pamutszalagokra. A wefted nagyon jól alkalmazkodik a fej alakjához, és nagyon jó légáramlással rendelkezik. A jól látható korona területén a kézzel készített monofil különleges természetességet biztosít.

 

Kialakítás

Lace front   csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést, és biztonságot biztosítva a gyökereknél. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

PRIME HAIR (HUMAN HAIR/SYNTHETIC MIX)

Az Ellen Wille Prime Hair tökéletes keveréke a kiváló minőségű emberi hajnak, és a nagyon finom hőálló műszálnak. Az innovatív hajszálakat minden tudásunkkal fejlesztettük ki, és ötvözi mind a két hajszál előnyét. Ezért tökéletes keveréket nyújt a kifinomult ügyfelek számára.

 

A tökéletes hajstílus szépségének, és természetes megjelenésének megőrzése érdekében kérjük, minden mosáshoz, és stílushoz használja az emberi hajápolási termékeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az emberi haj kezelésére vonatkozó utasításokat.

Minden előny egy pillanat alatt:

A Prime Hair teljesen emberi hajnak tűnik, vonzó színek, természetes árnyalatok és lenyűgöző fényesség.

A haj nagyon sima, puha, simogató, és selymes.

Minden stílus készen áll az azonnali viselésre, de száríthatók, göndöríthetők, és kiegyenesíthetők (140–150 ° C-ig).

A szintetikus rész egy innovatív, magas hőálló rost, amelyet újonnan fejlesztettek ki. Ez megkönnyíti az új parókája stílusának kialakítását, és gondozását, ugyan úgy, mintha az tiszta emberi haj lenne.

A parókát a fodrász természetesen vághatja, ha az ügyfél személyre szabott parókát igényel.

Színek:

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, mocca rooted, bernstein rooted, sand mix, campagne rooted, smoke mix, naturewhite mix

A képen látható szín:

champagne rooted

Formázás:

Igény szerint göndöríthető, vasalható (140 – 150 C)

Ápolás

Lépésről lépésre a Prime Hair tisztításához

Helyezze az emberi hajból készült parókát, vagy póthajat egy parókatartó fejre. A hajat rögzítse. Kerülje a monofil vagy a csipke elülső résznek a sérülését.

Mosás előtt fésülje ki óvatosan a hajat egy lekerekített sörtéjű kefével, és óvatosan bontsa ki az esetleges csomókat. Ha maradt hajformázó termék maradvány a hajban, a paróka sampon önmagában is feloldja őket a következő mosás során.

Most megnedvesítse be a parókát vagy a póthajat langyos víz alatt tartva, esés irányában - a gyökerektől a végekig. Kérjük, ezt a modellt ne tegye a vízfürdőbe.

Vegyünk egy mogyoró méretű Ellen Wille emberi haj sampont, és óvatosan dörzsölje be a gyökerektől a végekig. Kérjük, ne gyakoroljon nyomást, amikor masszíroz. Némi idő elteltével az Ellen Wille emberi haj sampont alaposan öblítse ki tiszta víz alatt, amíg nem marad sampon maradék.

Végezzen el így, egy második kezelést is Ellen Wille emberi hajbalzsammal. Vegyen fel egy valamivel nagyobb mennyiségű balzsamot, amely körülbelül egy mogyoró, és óvatosan tegye fel az alaptól a végek felé.

Később a hajat másodszor is alaposan öblítse le tiszta, folyó víz alatt. Óvatosan törölje szárazra, egy törülközővel. Kérjük, hogy ne dörzsölje, vagy csavarja erősen.

A kezelés minden negyedik alkalommal a balzsam helyett használja az Ellen Wille emberi haj intenzív helyreállító pakolást. Ez regenerálja a hajat, és nedvességet ad. Hagyja, hogy a helyreállító maszk 10 percig hasson. Ezután öblítse le a hajat langyos vízzel alatt, és óvatosan mossa le.

A speciális parókaállvány vagy fej ideális a Prime Hair modell megszárításához. Ezután a póthajat, vagy a parókát igénye szerinti stílusban formázhatja.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille hajvégápoló folyadék, amely óvatosan bevonja a haj végét, és tartós védelmet nyújt a repedések, törések és a filcesedés ellen. Oszlasson el néhány csepp folyadékot a kezében, és óvatosan vigye fel a hajvégekre. Az Ellen Wille hajvégápoló folyadéka alkalmas mindenféle parókára, póthajra.

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

Real *****D

Real hair topper by Ellen Wille is the perfect solution for thinning hair and hair loss, or if you would just prefer some more volume. This beautiful topper / top piece can be worn discreetly over your own hair and will blend in perfectly to cover thinning crown areas, or if you are simply wanting more coverage. Made with 100% Remy human hair with a blend of heat friendly synthetic fiber on a monofilament base, this topper is definitely the next generation in innovative design.

Toppers are an easy, do it yourself application. They clip in and out easily and can be styled to create any look.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Real