Kategóriák

EW Frappe pótaj

12 000,00 Ft
Adóval együtt

Frappe

Az Ellen Wille által készített Frappe hihetetlenül könnyű póthaj, amelyet a puha, természetes megjelenésű hullámok, valamint a hegyek enyhe csillogása jellemzi. 

szín

Frappe

Az Ellen Wille által készített Frappe hihetetlenül könnyű póthaj, amelyet a puha, természetes megjelenésű hullámok, valamint a hegyek enyhe csillogása jellemzi. Hihetetlenül valósághű hajdarab, amelyet könnyen rögzíthet egy hajcsattal, és tökéletes extra mennyiség, túl nagy súly nélkül. A kényelmes, és biztonságos illeszkedés érdekében egyszerűen csak rögzítse a pillangócsatot a saját hajához. Szintetikus hajszálból készül, amely rendkívül egyszerűvé teszi a karbantartást. Ez az Ellen Wille európai tervezésű póthajdarabja megfizethető, könnyű és könnyen rögzíthető.

 

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

POWER PIECES

Tipus

Póthaj

Méret

20 cm

Súly

59 g 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Színek:

black, dark brown, medium brown, light brown, nut brown, dark blonde, natural blonde, ginger blonde, gold blonde, light blonde, platinum blonde

A képen látható szín:

platinum blonde

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát, póthajat száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész, és magas hőmérséklettől mentes helyen.

 

                  

 

Frappe

Frappe Hair Wrap by Ellen Wille is an incredibly light to wear hair wrap that features soft waves which are very natural looking as well as gentle flicks at the tips. An incredibly realistic hair piece that is easy to attach and is perfect for extra volume without too much weight. Simply attach the butterfly clip to your own hair for a comfortable and secure fit. Made out of synthetic hair fiber which makes maintenance super easy. This European designed hair piece from Ellen Wille is affordable, lightweight and easy to attach.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Frappe