Kategóriák

EW Anti Static Spray 200 ml

4 500,00 Ft
Adóval együtt

Anti Static Spray

Az Ellen Wille antisztatikus védő spray-je rétegként védi a hajat, és tartósan antisztatikus, puha és egészséges ragyogást biztosít.

Az Ellen Wille Anti Static Spray kiválóan alkalmas a haj védelmére. Védő bevonatként viselkedik, és antisztatikus, lágy és fényes felülettel biztosítja az emberi hajat, vagy szintetikus parókát / póthajat.

Hogyan kell használni?

Egyszerűen permetezzen néhányszor, és egyenletesen körülbelül 20-30 cm-ről a száraz hajra. Ez az antisztatikus spray célja, hogy megvédje paróka / haj rostjait a mindennapi környezeti tényezőktől, és kiküszöböli a statikus feltöltődést, így a repülő hajszálakat.

 

Mennyiség: 200ml

 

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Accessories

Tipus

Paróka, póthaj ápoló

Mennyiség

200 ml

 

                  

 

The anti static spray from ellen wille protects the hair like a protective coat and provides long lasting anti static, soft and healthy shining hair.

How to use?

Simply spray a few times and evenly from about 20-30 cm onto dry hair. This Anti Static spray aims to protect the fibres of your wig/hairpeice for everyday environmental factors and eliminate any static and fly away hairs.

Bottle size: 200ml

Anti