Kategóriák

EW Raise paróka

56 000,00 Ft
Adóval együtt

Raise **D

Az Ellen Wille által készített Raise paróka a 2019-es Changes gyűjteményének része. Ez egy divatos, játékos bozontos vágás, kihajtott rétegekkel. 

szín

Raise **D

Az Ellen Wille által készített Raise paróka a 2019-es Changes gyűjteményének része. Ez egy divatos, játékos bozontos vágás, kihajtott rétegekkel. A természetes csipke elülső hajvonala lágy textúrájú frufruval van kiegészítve, és oldalra fésülhető. A tökéletesre vágott rétegekkel, és az izgalmas stílusával ezt shake and go darabnak lehet nevezni. Ne aggódjon, a hajad minden szögből angyalian néz ki.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Ellen’s Changes

Tipus

Paróka

Minőség

**D

Haj hosszúság  fufru

7 x 10 cm

Haj hosszúság  korona, fejtető

13 x 18 cm

Haj hosszúság  oldalt

14 x 15 cm

Haj hosszúság  hátul

6 x 7 cm

Súly

56 g 

Kialakítás **

INCLUDING MONO – CROWN

Az ilyen típusú sapka csodálatosan természetes koronával vagy „forgóval” rendelkezik, ahol minden hajszál külön-külön van szőve. Ez a terület minden modellnél változik, a stílustól függően, általában kerek, vagy hosszúkás. A paróka különösen természetesnek tűnik, főleg azokon a területeken, ahol a mono látható, mivel úgy tűnik, hogy a parókaszövés közvetlenül a saját fejbőréből nő ki, pont úgy, mint a természetes hajnövekedés. A paróka fennmaradó része egy szövet (wefted) sapkából áll, amelyben a hajat finom pamutszalagokra varrják. A wefted sapkák nagyon jól alkalmazkodnak a fej alakjához, és lehetővé teszik a levegő keringését, a szellőzést.

 

 

Kialakítás

WEFTED

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék szalag jól alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést és biztonságot biztosítva a gyökereknél. A wefted parókák könnyűek, és lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Színek:

espresso rooted, darkchocolate rooted, chocolate rooted, tobacco rooted, sandmulti rooted, caramel rooted, champagne rooted, salt/pepper mix,stongrey rooted, pearlblonde rooted

A képen látható szín:

pearlblonde rooted

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

Raise **D

The Raise Wig by Ellen Wille is part of the 2019 Changes Collection. It's a trendy, playful shag cut with flipped out layers. The natural lace front hairline is complimented with softly textured bangs and can be swept to the side. With perfect cut layers and a no-fuss style, you can call this a shake and go piece. No worries, your hair will look great from every angle.

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Raise