Kategóriák

BM Shampoo 200 ml 5060

3 500,00 Ft
Adóval együtt

A BELLE MADAME SHAMPOO sampon gyengéd, és alapos tisztításhoz. Puhaságot, és egészséges fényt kölcsönöz. A haj könnyen fésülhetővé válik, és tökéletesen előkészíti azt a BELLE MADAME BALM későbbi használatához.

HATÁS

Tápláló sampon. Biztosítja a frissességet, és megkönnyíti a fésülést. A haj puhaságát és fényét adja.

A BELLE MADAME SHAMPOO sampon gyengéd, és alapos tisztításhoz. Puhaságot, és egészséges fényt kölcsönöz. A haj könnyen fésülhetővé válik, és tökéletesen előkészíti azt a BELLE MADAME BALM későbbi használatához.

HATÁS

Tápláló sampon. Biztosítja a frissességet, és megkönnyíti a fésülést. A haj puhaságát és fényét adja.

Hogyan tudom használni?

Egy kupak sampont oldjon fel egy liter langyos vízben, majd helyezze bele a parókát. Enyhén nyomkodjuk át. Az esetleges szennyeződések leoldódása után, néhány alkalommal öblítsük le tiszta vízzel. Ha valamilyen makacs szennyeződés pl. dohányfüst szagát érezzük, akkor ismételjük meg a mosást. A mosás után, egy törölközővel itassuk fel a felesleges vizet, majd balzsammal fejezzük be az ápolást. Az öblítés után hagyjuk természetes módon megszáradni.

Palack mérete: 200ml

Mennyiség: 1 db, 

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

 

 

Gyártó

Belle Madame

Kollekció

Care & Accessories

Cikkszám:

BM 5060

Tipus

Synthetic Hair Care

Összetevők

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride Cocamide DEA, Laureth-2, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Lactic Acid, Dehyroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, d-Limonene, Linalool, C.I. 47005

Felbontás után felhasználható:

12 hónap

Méret - mennyiség

200 ml

Mennyiség

1 db

 

 *A BELLE MADAME SAMPON (5060) egy kiváló sampon, a gyengéd, és alapos tisztításhoz. Puhaságot, és egészséges fényt ad. A haj könnyen fésülhetővé válik, és a BELLE MADAME BALSAM segítségével tökéletesen előkészíti a hajat további ápoláshoz.

HATÁS

Tápláló sampon. Frissességet biztosít, és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Puhaságot, és fényt ad a hajnak.

 

*A BELLE MADAME BALM  (5061)egy jojobaolajat tartalmazó védő, és tápláló hatást kelt a szintetikus haj szerkezetére. A haj azonnal kisimul, selymessé és könnyen fésülhetővé válik. Ezen túlmenően a BALSAM antisztatikus hatással is rendelkezik.

HATÁS

Tápláló balzsam. Antisztatikus. Kisimítja a haj szerkezetét, és hidratálja a hajat.

 

*A BELLE MADAME HAIR SHINE (5063) egy fényt adó, és hajformázó spray B5 provitaminnal emberi, és szintetikus hajra egyaránt. Hidratálja, és optimális UV-védelmet biztosít anélkül, hogy túlterhelné a hajat. A HAIR SHINE-t ideális esetben minden nap kell alkalmazni a tökéletes végeredmény érdekében.

HATÁS

Fényt adó fokozó, és hajformázó spray UV-védelemmel.

 

*A BELLE MADAME HAJSPRAY (5062) egy hajspray, amely biztonságos és tökéletes tartást biztosít minden alternatív frizura számára. Természetes fényt ad mind az emberi, mind a szintetikus hajnak.

HATÁS

Hajlakk a tökéletes tartásért, és természetes fényért.

.

               

 

The BELLE MADAME SHAMPOO is a shampoo for a gentle and thorough cleaning. It gives softness and a healthy shine. The hair is also made easy to comb and prepared perfectly for the subsequent care with BELLE MADAME BALM.

 

EFFECT

Nourishing Shampoo. Ensures freshness and makes hair easy to comb. Gives hair softness and shine.