Kategóriák

BM Soft Spray 200 ml 5073

3 900,00 Ft
Adóval együtt

A BELLE MADAME SOFT SPRAY megújítja a gyárilag alkalmazott, majd a használatban megkopott szilikon bevonatot is, amely védőfóliába tekeri a hajat. Ez a szilikon bevonat lassan kimosódik. Ennek a védőbevonatnak a megőrzése érdekében ajánlott minden mosás után használni a BELLE MADAME SOFT SPRAY-t. Ez folyamatosan fenntartja a szilikon réteget a hajon.

A festett, kezelt emberi haj intenzív ápolása

Természetes puhaság, és selymes fény

A VITAL ápoló családot, a magas színvonalú Belle Madame Natural Hair Line sorozat igényeihez igazodva fejlesztették ki. A magasan képzett szakemberek a legmodernebb fejlesztésű, kiváló minőségű, tápláló anyagokban gazdag anyagokat felhasználva készítették el a hajápolási szériát. A termékek a kiemelkedően intenzív ápoló képességgel tűnnek ki, amely a shea vaj, és a jojoba olaj rendkívül hatékony kombinációján alapul.

Fenntarthatóan erősítik a sérült hajat, és természetesen selymes puhaságot, és fényt kölcsönöznek. Az innovatív ápoló formulák a B5-pro-vitaminnal együtt kitöltik a vékony, és törékeny részeket, lezárják azokat, és hidratálják. Ilyen módon a haj visszanyeri azokat a tápanyagokat, amelyekre az egészséges hajnak szüksége van.

 

Ápolási utasítások

A rendkívül hatékony BELLE MADAME ápolószerek használata mellett a megfelelő használat és a gondozási eljárások rendkívül fontosak.

A BELLE MADAME SOFT SPRAY spray a sérült, és fénytelen hajra. A rendkívül hatékony szilikon ápoló komplexen lezárja a hajat, kisimítja a törékeny végeket, és fényessé, fésülhetővé teszi a hajat. A haj ragyog, és védve van a hő hatásaitól.

A BELLE MADAME SOFT SPRAY megújítja a gyárilag alkalmazott, majd a használatban megkopott szilikon bevonatot is, amely védőfóliába tekeri a hajat. Ez a szilikon bevonat lassan kimosódik. Ennek a védőbevonatnak a megőrzése érdekében ajánlott minden mosás után használni a BELLE MADAME SOFT SPRAY-t. Ez folyamatosan fenntartja a szilikon réteget a hajon.

HATÁS

A szilikon komplex lezárja a hajat, kisimítja a törékeny végeket, puhaságot, és fényt kölcsönöz a hajnak, és megkönnyíti a fésülést. A szilikon komplexum megújítja a szilikon bevonatot.

Palack mérete: 200ml

Mennyiség: 1 db, 

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

 

 

Gyártó

Belle Madame

Kollekció

Care & Accessories

Cikkszám:

BM 5073

Tipus

Natural Hair Care

Összetevők

Aqua (Water), Vinyl Caprolactam/VP/, Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolimer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Benzonate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate.

Felbontás után felhasználható:

12 hónap

Méret - mennyiség

200 ml

Mennyiség

1 db

 

 

      .            

 

The BELLE MADAME SOFT SPRAY is a spray for damaged and dull hair. The highly effective silicone care complex seals the hair, smoothes brittle ends and leaves hair glossy and easy to comb. The hair will shine and is protected from effects of heat.

 

The BELLE MADAME SOFT SPRAY also renews the factory-applied silicone coating, which wraps the hair like a protective film. This silicone coating washes out slowly. To preserve this protective coating, it is recommended to use the BELLE MADAME SOFT SPRAY after every wash. This continuously maintains the silicone layer on the hair.

 

EFFECT

The silicone complex seals the hair, smoothes brittle ends, gives the hair softness and shine and makes it easy to comb. The silicone complex renews the silicone coating.