Kategóriák

BM Gilda RH emberi haj paróka,

480 000,00 Ft
Adóval együtt

GILDA RH emberi haj paróka, gyermek méret XS 49-51 cm

A Belle Madame által készített Gilda RH, egy könnyű paróka, amelyet úgy terveztek, hogy teljesen természetesnek tűnjön. Ezt úgy érik el, hogy a paróka kézzel készül, és a legkorszerűbb anyagokat, és technológiát használják.

szín

.

GILDA RH emberi haj paróka, gyermek méret XS 49-51 cm

A Belle Madame által készített Gilda RH, egy könnyű paróka, amelyet úgy terveztek, hogy teljesen természetesnek tűnjön. Ezt úgy érik el, hogy a paróka kézzel készül, és a legkorszerűbb anyagokat, és technológiát használják.

A Gilda RH gyermekparóka abszolút jó minőségű emberi haj paróka. A haj szép, hosszú, egyenes, de tetszés szerint formázható. A haj hossza körülbelül 30-35 cm. A filmes tüll felhasználásával kötött, kézzel csomózott monofil biztosítja a légáteresztést, a támaszt és a jó megjelenést.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Belle Madame

Kollekció

Paróka

Tipus

Gyermek paróka

Sapka méret

XS 49 – 51 cm

Haj hosszúság

30 – 35 cm

Rögzítés

Tépőzáras állítási lehetőség

Súly

95 g 

Kialakítás

MONOFILAMENT ÉS WEFTED

A teljes koronafelület monofilből áll - egy olyan filmes tüll, amely a fejbőr utánzatú, így láthatatlannak tűnik, és ahol a hajat finoman megmunkálva külön-külön egyesével szövik be. A paróka fennmaradó rész pedig főleg egy szövet sapkából áll, amelyben a hajat művészi módon varrják a finom pamutszalagokra. A wefted nagyon jól alkalmazkodik a fej alakjához, és nagyon jó légáramlással rendelkezik. A jól látható korona területén a kézzel készített monofil különleges természetességet biztosít.

 

Haj típus

magas minőségű emberi haj

Színek:

dark mocca, mocca-mix, chocolate-mix, medium-ash-blond, chocolate/cream-root, honey-mix, danish-blond-root, champagne-root, champagne, swedish-blond-root, dark-auburn-mix, chocolate/honey-ombre

A képen látható szín:

swedish-blond-root

Formázás:

Igény szerint

Ápolás

Lépésről lépésre az emberihaj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Vital haj sampont. Finoman rázza meg a hajmodellt, mielőtt a samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A Vital haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Vital hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Vital hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

A Vital hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a Vital kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát (tupét, pepit) száraz, hűvös helyen tároljuk. A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

 

 

 

.

Belle Madame human hair wigs by Dening Hair

 

First-class design, excellent workmanship, super-light materials, a perfect fit and multi-faceted colors characterize the models by Belle Madame. The exceptionally large selection of different hairstyles and colors gives you the freedom to choose the right hairstyle to suit your personality.

 

Ready-to-wear styles - made from high-quality Remy human hair. These 13 human hair wigs are READY-TO-WEAR models which, thanks to their fine pre-cut and fascinating color selection, allow you to quickly find the right hairstyle for every person. All 13 models are made of monofilament and hand-knotted and consist of high-quality Remy human hair. In addition, all models have a super front that enables forehead-free hairstyles.

 

Material: human hair - monofilament + 100% hand-knotted

Super-Front - the latest approach technology: large film approach combined with the finest knotting, enables forehead-free hairstyles.

Head size: XS (49 - 51 cm)

Hair length: 30 - 35 cm

Hair density: light (100%).

BM Gil