Kategóriák

Barbara turbán

12 800,00 Ft
Adóval együtt

Barbara

szín

Turbánok, sapkák, kalapok

Elasztikus (rugalmas), bambusz textiliából készülnek, ezért szinte minden fejméretre tökéletesen illeszkednek. Légáteresztőek, 95 - 100% pamut, vagy 95% bambusz textil 5% elasztikus tartalmú anyagból készült turbánok alkalmasak a folyamatos viselésre. A turbánok elegánsak, divatosak, ezért bárki, bármikor viselheti.

A magas színvonalú turbánok, sapkák követik a nemzetközi trendeket, divatot, és rendszeresen megújulnak. Ezért érdemes időről, időre átnézni a kínálatot.

Akinek egészségügyi okok miatt válik szükségessé a turbán viselése, gyönyörű, nőies, divatos darabok közül választhat. Nagyon kellemes és kényelmes viselet egy finom anyagból készült divatos egészgégügyi turbán, sapka. Az egészgégügyi sapkák, turbánok pamut, bambusz vagy más könnyű, jól szellőző textilanyagból készülnek divatos színekben és fazonokban.

Akiknek fontos a környezetvédelem, ők is nyugodtan fenntartás nélkül választhatják, mert ezek az anyagok „zöldek”, és biológiailag lebomlóak. A mai pamut az új bambusz textil! Ráadásul a bambusz textília antibakteriális, hipoallergén, légáteresztő, és nagy nedvszívó képességű, hőszabályozó, extra puha.

A bambusz természetes baktérium, gomba, mikróba ellenes, ezáltal antibakteriális tulajdonsággal bír, így nem okoz allergiás reakciót. A bambusztextil a bőrt szárazon tartja, 60 százalékkal több vizet nyel el és nedvességet háromszor gyorsabban vezeti el a bőrről, mint a pamut. A bambuszból készült ruhaneműk melegebb időben hűvösebb, hidegebb időben melegebb érzetet nyújtanak. A bambusz textília puha, és selymes tapintású. A bambuszszövet egy puha, finom anyag, mely különösen gyengéd az érzékeny fejbőrhöz (pl.kemoterápiás kezelés esetén). Éjszaka vagy hűvösebb idő esetén viselése a közérzetén is javíthat, hiszen hőérzetünkre is hatással lehet, hidegben melegít, melegben pedig hűsíthet. Finom, lágy anyag, mely igazán kényelmes viselet, allergiára hajlamos bőr esetén is. A bambusz antibakteriális anyagot is tartalmaz, mely megmarad a textilszövetté feldolgozás közben is. Tisztításuk, ahogy egyéb kiegészítők esetében, mosógéppel, kímélő mosással történhet.

NÉV

Barbara

MÉRET

Univerzális

ANYAG

100% bambusz, bélés 100% bambusz

ÉVSZAK

Könnyű tavaszi, nyári, őszi viselet

EXTRA

A turbán bélése alatt elrejtett befejező varrásoknak köszönhetően viselete érzékeny fejbőr esetén is komfortos.

TISZTÍTÁS

Kézzel, és mosógéppel is, kímélő mosással történhet

HORDHATÓ

Zárt helyen, és a szabadban is.

 

Bar