Kategóriák

EW Cool paróka

61 000,00 Ft
Adóval együtt

Cool **DD

Az Ellen Wille Cool parókája a 2019-es Changes gyűjteményének része. Ez a paróka a klasszikus rövid vágás, divatos csavarral. 

szín

Cool **DD

Az Ellen Wille Cool parókája a 2019-es Changes gyűjteményének része. Ez a paróka a klasszikus rövid vágás, divatos csavarral. A természetes növekedés illúzióját, a monofil korona, és a kifogástalanul meghosszabbított csipke elülső rész kínálja. A felső hosszúság, és a koronafelület további hossza lehetővé teszi a teljességet, és a sokoldalú stílus kialakítását.

Az Ellen Wille speciálisan kiválasztott anyagokat használ azért, hogy a stílusa puha, könnyű, és mindig maximális kényelmet nyújtson.

Az Ellen Wille által készített szintetikus szál nagyon finom, és kevés karbantartást igényel, és szimulálja a természetes, és egészséges haj megjelenését.

Szállítási idő 1 – 3 nap.

Ha a termék nincs raktáron, akkor a termékgyártótól való beérkezése utáni 1 - 3 nap

Fontos: A képeken látható színek eltérhetnek a valóságostól. Nagyban függ a képernyő beállításoktól is.

Ezt a parókát bárki használhatja, a kemoterápiás kezelés alatt állók is.

A gyártók megváltoztathatnak, megszűntethetnek fazonokat, színeket, kialakításokat (stb). Ezekért felelősséget nem vállalunk.

Gyártó

Ellen Wille

Kollekció

Ellen’s Changes

Tipus

Paróka

Minőség

**DD

Haj hosszúság  fufru

5 x 7 cm

Haj hosszúság  korona, fejtető

7 x 8 cm

Haj hosszúság  oldalt

4 x 5 cm

Haj hosszúság  hátul

4 x 5 cm

Súly

51 g 

Kialakítás ****

MONOFILAMENT ÉS WEFTED

A teljes koronafelület monofilből áll - egy olyan hálóból, amely a fejbőr utánzatú, így láthatatlannak tűnik, és ahol a hajat finoman megmunkálva külön-külön egyesével szövik be. A paróka fennmaradó rész pedig főleg egy szövet sapkából áll, amelyben a hajat művészi módon varrják a finom pamutszalagokra. A wefted nagyon jól alkalmazkodik a fej alakjához, és nagyon jó légáramlással rendelkezik. A jól látható korona területén a kézzel készített monofil különleges természetességet biztosít.

 

Kialakítás DD

Extended Lace front   bővített csipke frufru

A hajat géppel varrják a vetülékekre, amelyeket viszont egy lamellás technikával rögzítenek a finom pamutszalagokhoz. A vetülék jól illeszkedik, és alkalmazkodik a fej alakjához, fantasztikus illesztést és biztonságot biztosítva az alapnál. A parókákat kényelmes viselni, mert lehetővé teszik a levegő keringését a fejbőr körül.

 

Haj típus

Szintetikus haj

Az ellen wille szintetikus hajszála a legmagasabb minőségű. Szintetikus hajszálunk szimulálja a természetes, és egészséges fényt. Vizuálisan meg sem különböztethető a természetes hajtól.

A stílus nagyon egyszerű, mivel a haj "göndörödése" beépül a haj szerkezetébe, így a frizura mindig tökéletes, és könnyen formázhatja azt a kezével. Valamint meglepően sokféle természetes, szokatlan, és izgalmas színt tesz lehetővé.

Színek:

espresso mix, chocolate mix, mocca lighted, lightbernstein rooted, campagne rooted, platinblonde rooted, aubergine mix, hotflame rooted, cinnamon mix, mango mix, salt/pepper mix, snow mix

A képen látható szín:

lightbernstein rooted

Ápolás

Lépésről lépésre a szintetikus haj tisztításához

 

Körülbelül egy liter langyos vízhez adjon hozzá egy mogyorónyi Ellen Wille szintetikus haj sampont. Finoman rázza meg a szintetikus hajmodellt, mielőtt a szintetikus haj samponos vízfürdőbe helyezné.

Hagyja körülbelül 10 percig a szintetikus parókát vagy a póthajat a samponfürdőben. A szintetikus haj sampon öntisztító. Soha ne dörzsölje vagy csavarja a hajat!

Körülbelül 10 perc múlva öblítse le a szintetikus hajat tiszta, langyos vízzel. Kérjük, ne dörzsölje és ne csavarja!

A hajszerkezet fenntartása, valamint a szintetikus haj puha és rugalmas tartása érdekében javaslunk egy második öblítést Ellen Wille szintetikus hajbalzsammal.

Adjunk hozzá egy kis mennyiségű Ellen Wille szintetikus hajbalzsamot egy új, friss vízfürdőbe, és hagyjuk benne további 10 percig. Majd alaposan öblítse le a parókát vagy a póthajat, és hagyja megszáradni.

Fontos: Soha ne dörzsölje szárazra a parókát törülközővel. Ezeket azonban óvatosan fésülheti egy puha, ritkán fogazott kefével. A szárítás után a paróka vagy a póthajdarab magától visszatér eredeti formájába.

Egy másik gondozási tipp a szakértőtől

 

Az Ellen Wille szintetikus hajkondicionáló ideális védelmet, és tartós ragyogást nyújt a szintetikus haj számára. A tisztítás után adjon hozzá néhány fújást a kondicionáló sprayből kb. 10 cm távolságból a szárított hajra. Ne habozzon alkalmazni a kondicionálót naponta.

 

Tárolás

A parókát száraz, hűvös helyen tároljuk.          A paróka tárolásának legjobb módja egy paróka fej, vagy állvány. A parókaállványon (fejen) való tárolás megakadályozza, hogy a paróka kócolódjon, piszkolódjon a felhasználások között. A paróka állvány / fej segít fenntartani a paróka gyári, vagy beállított stílusát, és alakját. A parókákat hűvös helyen kell tárolni, por, penész és magas hőmérséklettől mentes helyen.

Árkedvezmény

Ha Ön szeretne vásárolni, de magasnak találja a feltüntetett árat, kérjük, hogy írja meg az Ön által gondolt árat. Ha javaslatát elfogadják, akkor megrendelheti az Ön által megadott áron!

Ha a javasolt árat, ha elfogadják, akkor azt fogja fizetni. Nem lesz semmiféle többlet, vagy kiegészítés. A szállítási költségeket a megállapodás nem befolyásolja, azt az ÁSZF tartalmazza

Az ár javaslatot erre az email címre küldje el:

 

 

Komolytalan ajánlatokat nem veszünk figyelembe!

 

 

                  

 

Cool **DD

The Cool Wig by Ellen Wille is part of the 2019 Changes Collection. This wig is the classic short cut with a trendy twist. It features a monofilament crown to create the illusion of natural growth and an impeccable extended lace front. The additional length on top and crown area allow for added fullness or versatile styling.

Ellen Wille uses specially selected materials, to ensure your style is soft, light-weight, and provides you maximum comfort at all times.

The synthetic fiber by Ellen Wille is very fine and low maintenance and simulates the look of natural and healthy hair..

Delivery time 1 - 3 days.

If the product is not in stock, it is 1 - 3 days after receiving it from the product manufacturer

Important: The colors in the images may differ from the actual ones. It also depends a lot on the screen settings.

This wig can be used by anyone, including those undergoing chemotherapy.

Manufacturers can change, eliminate styles, colors, designs (etc.). We take no responsibility for these.

Cool